BURSA ULUDAĞ TURLARI (2 Gece Konaklamalı) Tur Programı

  2 GECE KONAKLAMALI 

 BURSA ULUDAĞ TURU 

Bursa, Tophane, Osman Gazi, Orhan Gazi Türbeleri, İstiklal Savaşı Şehitlikler Anıtı, 
Bursa Saat Kulesi,  Koza Han (İpekçilerÇarşısı), Emir Sultan Camii ve Türbesi, 
Uludağ, Cumalıkızık, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Uluabat Gölü, Gölyazı Köyü

 Bursa'da 5* EURO PARK OTEL Kalitesiyle Konaklama 
(Sabah+Akşam Yemekleri Dahil)

MUHTEŞEM BİR KIŞ TATİLİ SİZLERİ BEKLİYOR 

(3 Gün-2 Gece) Kış Sezonu ve Sömestir 
1 TUR: 26-28 Ocak   2 TUR:2-4 Şubat 3 TUR:16-18 Şubat  4 TUR: 1-3 Mart 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İZMİR-BURSA

Sabah saat 05:50 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  06:00 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  06:10 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  06:20 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:30 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)  06:35 KARŞIYAKA (Anıt),  06:40 KARŞIYAKA (Yunuslar),  06:45 BOSTANLI Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 06:50 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı),  07:05 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)’ nden 07:10 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı- Kampus Önü)’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak, yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, MANİSA-AKHİSAR-BALIKESİR-SUSURLUK üzerinden, Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış, evliyalar ve türbeler şehri BURSA'ya ulaşıyoruz Gezimizin ilk durağı Bursa'nın panoramik görüntüsünün en iyi izleneceği yer olarak bilinen TOPHANE’ye çıkıyoruz. Osmanlı Devleti'nin kurucusu  OSMAN BEY ile devletin ikinci sultanı ORHAN BEY’in  TÜRBELERİ,  İSTİKLAL SAVAŞI ŞEHİTLİKLERİ ANITI ve 1906 yılında yapılmış altı katlı BURSA SAAT KULESİ  gezilerimizi gerçekleştirdikten sonra, BURSA’nın meşhur İskender kebabından öğle yemeğimizi alıyoruz. Ardından Türkiye'nin tek ipek çarşısı olan ve  ipekten yapılmış pek çok ürünü bulabileceğiniz  KOZA HAN ‘da, serbest zaman veriyoruz. İsteyen konuklarımız bu tarihi atmosfer içerisinde çay, kahve içebilir, arzu eden konuklarımız da alışveriş yapabilirler. EMİR SULTAN CAMİİ ve KÜLLİYESİ ziyareti sonrasında, Bursa’nın meşhur tatlarından biri olan kestane şekeri alışverişi  5* EURO PARK otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: TAM GÜN ULUDAĞ KAR KEYFİ

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, Türkiye’de en çok tercih edilen, kayak merkezlerinden biri olan, ULUDAĞ’a hareket ediyoruz. Rehberimizin dağ ve gezilecek yerler hakkında bilgilendirmeleri ve yönlendirmeleri doğrultusunda Uludağ’da isteyen konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, kar topu oynayabilir, diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek cafelerde sıcak sahleplerini içebilirler. Uludağda bol zaman dilimi içerisinde vereceğimiz serbest zamanda öğle yemeğinizi sucuk ekmek olarak alabilirsiniz. Uludağ kar gezimizi doya doya yaşayıp, tekrar otelimize geri dönüyoruz. İsteyen konuklarımız otelin aktivitelerinden faydalanabilir.Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: PANORAMA 1326 BURSA FETİH MÜZESİ, CUMALIKIZIK,ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ

Sabah kahvaltısının ardından, Uludağ eteklerindeki meşhur Kızık Köylerinden biri olan CUMALIKIZIK Köyü’ ne doğru turumuza devam ediyoruz. CUMALIKIZIK, Osmanlı kır mimarisinin örneklerini Türkiye’de en iyi yaşatan köydür. Köyün en büyük özelliği ve güzelliği tarihi evleridir. Sokaklarında hayranlıkla gezerken birçok çeşme, ahşap bezemeli camii, kubbeli bir hamam göreceksiniz. Tarihi evleri gördükten sonra, köy içinde serbest zaman veriyoruz. Köylü hanımlardan yöresel ürünler alma imkanına sahip olacaksınız.. Sonrasında, dünyanın en büyük tam panoramik müzesi olan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesini rehberimizin bilgilendirmeleri eşliğinde muhteşem görsel şölenine tanıklık ediyoruz. Buradan hareketle,  ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ’ne uğruyoruz. GÖLYAZI KÖYÜ, ULUABAT GÖLÜ kenarında göz kamaştıran bir balıkçı köyü.  Kış mevsiminde gölün etrafında dolaşanlar benzersiz manzaralarla karşılaşıyor. Özellikle kış aylarında güneşin batışı muhteşem… Göl kıyısında konaklayan kuşlar da gölün başka bir güzelliği…Burada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz.. Köy meydanında bulunan asırlık çınarın altında, akşam çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Köyde nereye baksanız bir fotograf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamdan sonra, SUSURLUK-BALIKESİR-AKHİSAR-MANİSA üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (05:50)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (06:00)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (06:10)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (06:20)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (06:30)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:35)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:40)
  • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (06:45)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (06:50)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (07:05)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Turumuzda kademeli fiyat sistemi uygulanmaktadır. Satışa sunulmuş olan paket tur içindeki rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlarda kademeli olarak yükselmektedir. Bu durumda ön ödeme almadan fiyat sabitleme yapılamamaktadır.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir..

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

»Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.

»Pandemi sebebiyle  Akşam yemeği   Set Menü olarak servis edilmekte olup, kişibaşı 1 soft içecek fiyata dahildir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

»Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden Acentamız sorumlu tutulamaz.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar , salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmemektedir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/bursa-uludag--2-gece-konaklamali
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 21:41 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.