DAVRAZ KAYAK MERKEZİ ve GÖLLER BÖLGESİ 2 Gece Konaklamalı Tur Programı

(3 Gün-2 Gece)

 DAVRAZ KAYAK MERKEZİ ve GÖLLER BÖLGESİ 

ISPARTA'NIN TEK 5* OTELİNDE KONAKLAMA AYRICALIĞI 

5* BARİDA HOTELS Y.P. (Isparta'da)

SALDA GÖLÜ- YARIŞLI GÖLÜ-BURDUR GÖLÜ- BURDUR ARKEOLOJİ MÜZESİ- ISPARTA-

DAVRAZ KAYAK MERKEZİ-EĞİRDİR GÖLÜ-CAN ADA-YEŞİL ADA

LÜKS BİR OTELDE KONAKLAMA VE KAR KEYFİ İLE MUHTEŞEM BİR TATİL SİZLERİ BEKLİYOR

1 TUR: 3-5 Şubat 2021 Haftaiçi  2 TUR: 10-12 Şubat 2021Haftaiçi  3 TUR: 12-14 Şubat

 4 TUR: 19-21 Şubat 2021   5 TUR: 5-7 Mart 2021

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!! 

Şok Fiyat!!! 649 TL'den itibaren 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:05 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:10 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü, 06:15 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:20 KARŞIYAKA Anıt, 06:35 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:50 ALSANCAK Lozan Atatürk Lisesi 07.05’de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 07.15 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:20 ÜÇKUYULAR-FAHRETTİN ALTAY (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:05 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:10 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:15 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:20 KARŞIYAKA Anıt, 06:35 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:50  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  07.05`de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 07.15 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:20 ÜÇKUYULAR-FAHRETTİN ALTAY (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)`nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda uygun bir yerde alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, AYDIN-NAZİLLİ- KARACASU-TAVAS-SERİNHİSAR üzerinden,  Türkiye`nin en derin ve berrak göllerinden biri olan SALDA GÖLÜ` ne varıyoruz.  Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunması nedeniyle Salda Gölü`ne Türkiye`nin Maldivleri unvanı verilmiştir.Şehir gürültüsünden uzak, sessiz  ve sakin huzur verici  bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, izin verilen bölgelerde yürüyüşlerimizi yapıp fotoğraf çekiyoruz. Sonrasında YARIŞLI GÖLÜ ve BURDUR GÖLÜ manzaraları eşliğinde BURDUR`a ulaşıyoruz. Öğle yemeğimizi Burdur`un ünlü kebabı ile almamızın hemen ardından; Hacılar, Kuruçay Höyükleri, Bubon, Kibyra ve Sagalassos kazılarından çıkarılan tarihi eserlere ev sahipliği yapan BURDUR ARKEOLOJİ MÜZESİ`ni ziyaret ediyoruz. Turumuzun devamında Burdur`un meşhur ceviz helvasından alarak alışverişlerimizi tamamlıyor ve ISPARTA` nın tek 5* oteli olan 5* BARİDA HOTELS` imize yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar otelimizin aktivitelerinden faydalanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, ISPARTA`da Türkiye`nin en güzel pistlerine sahip Kayak Merkezlerinden biri olan DAVRAZ KAYAK MERKEZİ`ne çıkıyoruz. Davraz Kayak Merkezi doğal güzellikleri ve mükemmel kar kalitesiyle, amatör ve profesyonel kayakçılara emsalsiz parkurlar sunmaktadır. Bu güzel ortamda kayak ve snowboard yapabilir veya Telesiyej ile sümbül tepesine çıkıp saleplerinizi yudumlarken, eşsiz güzellikteki beyaz örtüyle kaplı dağları seyredebilisiniz. Öğle yemeğimizi sucuk ekmek veya farklı alternatiflerle alarak, muhteşem kar manzaraları eşliğinde yürüyüşler yapıp, neşeli dakikalarımızı fotoğraflarla anılarımıza ekliyoruz. Tatilinizi unutulmaz kılacak bu anlardan sonra, ISPARTA` da 5* BARİDA HOTELS` imize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Sabah kahvaltımızı alıp otelimizden ayrılıyor ve göller bölgesinin en büyük doğal zenginliklerine sahip EĞİRDİR GÖLÜ`ne hareket ediyoruz. Eğirdir Gölü ne karayolu ile bağlı olan CAN ADA ve YEŞİL ADA`ya uğruyoruz ve YEŞİL ADA`da manzaraya karşı çaylarımızı yudumlayıp, bu güzel ortamda kısa yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu esnada AYASTAFANOS KİLİSESİ, EĞİRDİR KALESİ ve DÜNDAR BEY MEDRESESİ`ni gördükten sonra, ISPARTA`ya dönüyoruz. Alacağımız öğle yemeğinin hemen ardından FİRDEVS BEY BEDESTENİ`ni, Isparta`ya Gül`ü getiren GÜLCÜ İSMAİL EFENDİ HEYKELİ`ni, SÜLEYMAN DEMİREL HEYKELİ`ni ve ISPARTA`nın sembolü GÜL HEYKELİ`ni de görüyoruz. Ardından ISPARTA merkezde serbest zaman verip, meşhur Gül Suyu, Gül Lokumu ve Gül Sabunu alışverişlerimizi yapma şansına da sahip olacağız. Daha sonra geri dönüş yolcuğumuza başlıyor ve DENİZLİ- NAZİLLİ`nin meşhur pidesinden de tadarak, AYDIN üzerinden akşam geç saatlerde İZMİR e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR gezisinde buluşmak dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:15)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:20)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:20)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:35)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) (06:45)
  • ÜÇYOL (06:50)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Triple odalar, 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar; Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için, Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

» Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden Acentamız sorumlu tutulamaz.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

» Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar,salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmemektedir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/davraz-goller-bolgesi-somestre-sevgililer-gunu-ozel
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 25.04.2024 08:42 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.