Otobüslü PAMPOROVO KAYAK VE KÜLTÜR TURU-2022 (3 Gece Konaklamalı) Tur Programı

DOĞA İLE İÇ İÇE TERTEMİZ BİR HAVADA KAR KEYFİ

 Otobüslü PAMPOROVO KAYAK ve KÜLTÜR TURU 

ŞEHİR GİRİŞ VERGİLERİ, TURİST KONAKLAMA VERGİLERİ, FİLİBE(PLOVDİV) TURU VE
KAYAK EĞİTİM – EKİPMAN DANIŞMANLIK DESTEĞİ FİYATA DAHİL !!!

DOĞA HARİKALARI SMOLYAN GEZİSİ İLE SHIROKA LAKA TURU İMKANI İLE…

SEÇİMİNİZE UYGUN 3*- 4* ve 5* BÖLGENİN SEÇKİN OTELLERİNDE 3 GECE
 Y.P KONAKLAMA İMKANI İLE…

5* PERELİK HOTEL (Y.P.) / 4* HOTEL ORPHEUS SPA(Y.P.) 
 3* SNEZHANKA HOTEL (Y.P.)

1.TUR: 29 OCAK-02 ŞUBAT 2022      2.TUR: 11-15 ŞUBAT 2022    

 (4 Gün-4 Gece)

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI İLE 169 Euro'dan itibaren 

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - KAPIKULE - FİLİBE - PAMPOROVO

AKŞAM: Saat 16:00 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı Pamukkale Yazıhanesi önü), 16:10 HATAY İnönü Caddesi (Susuz Dede Parkı - Hatay İstikametindeki Durak),  16:15 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 16:30 LOZAN (Fuar Lozan Kapısı Önü), 16:45 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü), 16.55 BAYRAKLI (Üst Geçit Durak Önü), 17:05 KARŞIYAKA (Anıt),  17:05 KARŞIYAKA (Yunuslar), 17.10 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü),  17:15 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm karşısından) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. Yolda uygun molalarla, Ayvalık ve Edremit üzerinden, Çanakkale-Eceabat veya Lapseki-Gelibolu hattını kullanarak karşıya geçiyoruz. Sabah saatlerinde Kapıkule Sınır Kapısı’nda oluyor ve pasaport ve gümrük işlemlerini takiben FİLİBE’ye hareket ediyoruz. 

*Turumuza Foça, Aliağa, Dikili, Salihleraltı, Ayvalık, Gömeç, Ören, Burhaniye, Edremit, Akçay, Güre, Altınoluk, Küçükkuyu, Ezine, Çanakkale, Keşan ve İpsala yol ayrımlarından katılabilirsiniz.

SABAH: Erken saatlerde Filibe yolu üzerinde uygun bir tesiste alacağımız kahvaltı molamızın ardından, Rodop dağlarının ortasında 1926 rakımlı Snejenka zirvesinin eteklerine kurulu, yılın 240 günü güneş alan, çığ ve fırtına ihtimali bulunmayan ılıman iklimiyle ve ülkemize de yakın olması ile bilinen Pamporovo`ya ulaşıyoruz.  Seçtiğimiz otellerimize geçiyor ve rehberimizden genel bir bilgilendirme aldıktan sonra bizler için hazırlanmış odalarımıza yerleşiyoruz. Dileyen misafirlerimiz günün yorgunluğunu atmak üzere dinlenmeye çekilebilir, dileyenler ise sevdikleriyle bölgeyi keşfe çıkabilirler. Konaklama otelimizde.



2 Gün: PAMPOROVO - KAR KEYFİ - SMOLYAN TURU

Otelimizde alacağımız güzel bir kahvaltının ardından gün boyu kayak keyfi için 18 farklı pisti bulunan bu bölgedeki ekstra olarak düzenlenecek kayak eğitimlerine katılabileceksiniz. Kayak konusunda deneyimli misafirlerimiz günün keyfini çıkarmak üzere getirdikleri kayak setleriyle pistlerin keyfini çıkarırken, dileyenler ise rehberimizden destek alarak kayak için ihtiyaçları olan malzemeleri tesisimizden de kiralayabilir ve Rodop dağlarının gün boyu keyfini çıkarabilirler. Kayak aktivitelerine katılım sağlamak istemeyen ve bölge kültürüne ilgi duyan misafirlerimiz ise rehberimizle birlikte Smolyan turuna dahil olabilirler (ekstra). Ruhunuzu doyuracak doğal manzaralar eşliğinde tarihi bilgiler ile donanacağınız bu gezimizden sonra akşam yemeğimizi almak üzere geri dönüyoruz. Akşam yemeğinden sonra rehberimizle birlikte dileyen misafirlerimiz Pamporovo`nun gece hayatına renk katan ünlü gece kulüplerinde vakit geçirebilir, dileyenler ise odalarına çekilip istirahat edebilirler. Akşam yemeği ve konaklama Otelimizde.



3 Gün: PAMPOROVO - KAR KEYFİ - SHIROKA LAKA

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından 37 km uzunluğunda Alp disiplini, 25 km uzun kayaklı koşu pisti, Snowboard yapmayı sevenler için half-pipe pisti ve kızakla kaymayı sevenler için Fun Park`ın bulunduğu ve tüm Pistlerin kurulu olduğu Snejenka Kulesi`ne gidiyoruz. Eğlenceli parkları da içinde barındıran gençlerin ve çocukların hoşça vakit geçirebilecekleri bu günü burada geçiriyoruz. Kar, kayak ve Eğlence keyfini bir gün önceden yaşayan ve bugün farklı bir program ile günlerini renklendirmek isteyen misafirlerimiz, rehberimiz eşliğinde isteğe bağlı Shiroka Laka turuna katılabilirler. (ekstra) Çoğu zaman Kastamonu mimarisini andıran evleri, yöresel müzik ve folklör rezervi olarak korumaya alınmış kültürü ve doğa harikası bir köy olan Shiroka Laka`yı gezdikten hemen sonra alacağımız serbest zaman esnasında eşsiz kareleri hatıralarınıza ekleyebilir ve sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Serbest zamanın ardından otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün: PAMPOROVO - FİLİBE (PLOVDİV) - İZMİR

Pamporova`daki bu son günümüzde otelimizde aldığımız kahvaltının ardından odalarımızı boşaltıyoruz ve bizi bekleyen aracımızda yerlerimizi alarak, bir saatlik yolculuk sonrasında Bulgaristan`ın en büyük manastırlarından biri olan Backovski Manastırı`na ulaşıyoruz. Bizans ordu komutanı olan Grigori Bakuriani ve kardeşi tarafından Abbasi gürcüleri destekleriyle 1083 yılında kurulmuş olan bu manastırın çevreyi etkileri altına almak ve eğitmek için yaptırdıkları okulu ve manastırı geziyor, doğal çevresiyle ve manastır bölgesindeki nehirlerin su sesleri arasında rehberimizden aldığımız bilgilerden sonra Plovdiv (Filibe)`e hareket ediyoruz. Avrupa`nın en eski şehirlerinden biri olan ve 2019 Avrupa Kültür Başkenti seçilen Plovdiv, Makedon, Trak ve Roma krallıkları döneminde tarihte hep farklı isimlerle anılmış; Osmanlı İmparatorluğu döneminde de Filibe ismini almıştır. Burada yapacağımız şehir turunda; Cuma Camii, Sveta Bogoroditsa Kilisesi, Antik Tiyatro ve eski Plovdiv görülecek yerlerdir. Şehrin en hareketli caddesi Batenberg`de alışveriş için verilecek serbest zamanın ardından İzmir`e dönmek üzere yola koyuluyoruz. Gece yarısı İzmir`e varıyor alındığımız yerlere bırakılarak başka bir ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

 

LİFT, KAYAK ve ÖZEL DERS FİYAT TABLOSU

  2 GÜN 3 GÜN
  YETİŞKİN ÇOCUK
12-17,99
ÇOCUK
  6-11,99
YETİŞKİN ÇOCUK
12-17,99
ÇOCUK
  6-11,99
  ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE
LİFT KART 65 € 76 € 53 € 60 € 40 € 45 € 95 € 109 € 75 € 87 € 58 € 65 €
SMALL SKİ PKT. 80 € 90 € 68 € 76 € 50 € 55 € 115 € 127 € 96 € 106 € 70 € 78 €
FULL SKİ PKT. 144 € 174 € 138 € 158 € 100 € 120 € 221 € 251 € 189 € 229 € 140 €

175 €

 

  4 GÜN 6 GÜN
  YETİŞKİN ÇOCUK
12-17,99
ÇOCUK
  6-11,99
YETİŞKİN ÇOCUK
12-17,99
ÇOCUK
  6-11,99
  ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE ACADEMIC YERİNDE
LİFT KART 122 € 142 € 93 € 113 € 72 € 84 € 180 € 206 € 140 € 164 € 108 € 122 €
SMALL SKİ 147 € 167 € 124 € 138 € 90 € 100 € 212 € 242 € 180 € 200 € 135 € 146 €
FULL SKİ PAKET 272 € 332 € 240 € 303 € 170 € 230 € 400 € 459 € 338 € 416 € 250 € 316 €


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (16:00)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (16:10)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (16:15)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (16:30)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (16:45)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (16:55)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (17:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (17:05)
  • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (17:10)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (17:15)
Notlar

1-ACADEMIC TOUR hava, yol, sınır kapılarındaki yoğunluk ve olağan üstü durumlarda gerekli gördüğü takdirde, turda, güzergahta ve konaklama bölgelerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

2- Yeşil Pasaport ve geçerli Schengen vizesi olanların vize almalarına gerek yoktur. Tur tarihine göre, pasaportunuzun ve Schengen vizenizin geçerlilik tarihini ve tura gerekli giriş-çıkış sayılarını (misafirin sorumluluğundadır) kontrol ediniz.

3- Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine T.C Dışişleri Bakanlığı Resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bu bilgi doğrultusunda misafirlerimiz pasaportlarını kendileri kontrol etmelidirler. 6 ay az süreli pasaport ile seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından, ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Ayrıca, yırtık, hasar görmüş pasaportlar sınır polisleri tarafından kabul edilmeyebilir.

4- Shengen vizesi alacak yolcularımızın (bebek dahil) vize için gerekli evraklarını tur tarihinden en az 30 gün önce acenteye teslim etmesi gerekmektedir. Ayrıca konsolosluk getirdiğiniz evrakların yanında, tur ücretinin tamamının yattığını gösteren belgeyi de istemektedir. Ödemenin tam yapılması durumunda Acentemiz, ödeme otel araç evraklarını vb. konsolosluğa sunacaktır. 

5- ACADEMIC TOUR yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması, vizenin yetişmemesi veya tek girişli alması ile ilgili olarak ACADEMIC TOUR`un hiç bir sorumluluğu yoktur.

6- Konsolosluğun vize vermemesi durumunda, ödenen vize, sigorta ve tur ücreti iade edilmez. 

7- Vize olduğu halde ülkenin gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu ülkeye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentemizin sorumluluğu bulunmamakta olup, misafir tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir.

8- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

9- Tur programı ACADEMIC TOUR Seyahat Acentası kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

10- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından ACADEMIC TOUR sorumlu tutulamaz. Otoritelerin, Pandemi sonrası ülke/şehir giriş-çıkışlarından talep edecekleri ek ücretler program fiyatlarına dahil değildir. 

11- Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan ACADEMIC TOUR sorumlu değildir. Pasaportunuzun kaybolması ya da çalınması halinde Acentemiz yetkilisi/rehberi, diğer seyahat eden misafirlere acentenin taahhüt ettiği üzere Tur Programına devam etmek zorunda olduğundan; kaybın/çalınmanın gerçekleştiği ülkede Pasaport işlemleri, geri dönüş yada tura dahil olma işlemleri ile ilgili tüm organizasyonda kendi sorumluluklarında hareket edeceklerini bilmelidirler. Doğabilecek sıkıntı ve sorunlar ile ilgili Acentemiz sorumluluk kabul etmez.

12-Seyahatiniz süresince konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınıza emin olunuz. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir. 

13- 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

14- Otellerde gruplara sunulan oda tipi haricindeki taleplerinizi (superior,suit,kral dairesi vb.) acentemizden bağımsız otel resepsiyonundan yapabilirsiniz. ACADEMIC TOUR bundan doğabilecek ödeme, ihtilaf veya aksaklıklardan sorumlu tutulamaz.

15- Tüm yolcular bindikleri noktaya bırakılacaktır. Geri dönüşte, misafirlerimizin farklı duraklarda indirme talebi yapmamaları rica olunur.

16- Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. Kahvaltı salonuna yiyecek getirilmesi oteller tarafından kabul edilmemekte olup, salondan dışarı yemek çıkartılması ekstra ücrete tabidir.

17-  Yoğun sezonda, sınır kapılarında ve feribot yoğunluğundan dolayı İzmir’e varış saatimiz tahmin edilen saatten geç olabilir. İzmir dışından gelen misafirlerimiz dönüş planlarını bu olasılığı göre planlamalıdırlar.

18- Turun gerçekleşmesi için, yeterli sayıda katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile Acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Misafirimize ödenen ücret, ödendiği şekilde iade edilecektir.

19- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne ve babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurmaları zorundadır.

20- Kişiler seyahat öncesi yurtdışına çıkış izni, belge vb. durumlarını kontrol etmelidirler.

21- Yolculuk esnasında Emniyet Kemerlerinizin takılması zorunludur. 0-4 Yaş arası yolcularımız için “araç bebek koltuğu” getirilmesi zorunludur. Kurallara uyulmaması halinde ACADEMİC TOUR uygulanacak olan Trafik ceza veya yaptırımlarından sorumlu tutulamaz.

22- Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmanız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.

23- Ekstrem Spor veya Kayak Sporları sigortası yaptırmayan misafirlerimiz her türlü sakatlanmalardan doğacak yükümlülüklerden kendileri sorumlu tutulacaktır. Bu tura katılacak tüm misafirlerimizin bu sigortayı yaptırmaları tavsiye edilir, aksi takdirde acentemiz sorumluluk kabul etmez.

24- İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Gerekçesiz iptallerde iade hakkı yoktur. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir.

25- Tur kayıt esnasında yapılan ödemeler hangi para birimi ve miktarda yapıldıysa; iptal-iade durumunda da aynı para birimi ve miktarlarda geri  ödemesi yapılır.

26-Oteller de, aynı kategoride olması koşulu ile Academic Tour değişiklik yapma hakkına sahiptir.

27-Tura katılan misafirlerimiz, Sağlık Bakanlığı uyarınca belirlenen hijyen kurallarına uymayı, seyahat öncesinde talep edilmesi halinde sağlık raporunu sunmayı, ülkeler arası geçişlerde talep edilmesi halinde teste tabi olmayı ve bundan dolayı doğacak maddi yükümlülükleri kabul etmiş sayılır.

28- Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turu satın almış sayılır.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/tur-843-otobuslu-pamporovo-kayak-ve-kultur-turu-2022-3-gece-konaklamali
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 18:54 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.