GÖCEK-YUVARLAKÇAY-DALYAN-FETHİYE-ÖLÜDENİZ-SAKLIKENT TURU Tur Programı

1 Gece Konaklamalı

 GÖCEK-YUVARLAKÇAY-DALYAN-FETHİYE-ÖLÜDENİZ

VE SAKLIKENT TURU 

LYKIA RESORT GÖCEK OTEL Y.P. (Göcek'te)

Muhteşem bir hafta sonu tatili sizleri bekliyor...

1 TUR: 5-6 Eylül   2 TUR: 12-13 Eylül    3 TUR: 26-27 Eylül    4 TUR: 3-4 Ekim   
5 TUR: 10-11 Ekim    6 TUR: 17-18 Ekim  

(2 Gün-1 Gece) 

 EYLÜL AYINA ÖZEL ŞOK PROMOSYON FİYAT!!! 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:10 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:15 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü, 06:20 KARŞIYAKA Yunuslar, Anıt, 06:35 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:45 ALSANCAK Lozan Atatürk Lisesi 06.55’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 07.00 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:10 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:10 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:15 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:20 KARŞIYAKA Yunuslar, Anıt, 06:35 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:45  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  06.55’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 07.00 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:10 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (extra) AYDIN üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonları eşliğinde, YUVARLAKÇAY’a hareket ediyoruz. Büyüleyici güzellikteki YUVARLAK ÇAY’da, kayaların arasından çıkıp, gün ışığıyla tanışan kar sularının seyrine doyulmayan şelale etrafında, yemyeşil ağaçların serin gölgesinde, kuş sesleri ve çağıldayan suyun verdiği huzur ile, keyifli anlar yaşıyoruz. Çay üzerine kurulan ahşap salıncaklarda sallanarak suya atlayabilir, yada sadece suyun üzerinde salınıp, bol bol fotoğraf çekilebilirsiniz.  Daha sonra DALYAN’a doğru yol alıyoruz. Burada, isteyen konuklarımızla DALYAN TEKNE TURU’na çıkıyoruz. Sazlıkların arasından bol bol fotoğraf çekimi yapacağımız TEKNE TURU’nda,  Caunos Kral Mezarlarını görüyor, dünyaca ünlü Caretta - Caretta Kaplumbağalarının üreme yeri olan Mavi Bayrak Ödüllü İztuzu Plajını geziyor ve arzu edenler için yüzme molası veriyoruz. Ardından, GÖCEK’e geçerek LYKIA RESORT GÖCEK OTELimize yerleşiyoruz. İsteyen konuklarımızla yemekten sonra, GÖCEK merkezine Marinaya doğru yürüyüşler yapıp, keyifli bir akşam geçiriyoruz. Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız  kahvaltının ardından, FETHİYE merkez’e hareket ediyoruz. Fethiye’de serbest zamanda çarşılarını gezip kahvelerimizi içtikden sonra, dünyaca ünlü ÖLÜDENİZ’ e geçiyoruz. Uzun kumsalı, turkuaz renginde denizi, stresten arındıran havasıyla, Ölüdeniz’in en gözde tatil merkezi olan BELCEKIZ Plajı’nda yüzme molası veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz yamaç paraşütü de yapabilirler. Keyifle geçecek zamanımızın ardından,  SAKLIKENT’e doğru ilerleyerek, turumuza devam ediyoruz.. Burada esrarengiz kanyonların ve deli çağlayanın seyrine doyum olmayacak… Kanyon içinde suyun serinliği içerisinde yürüyüşlerimizi tamamlayıp, bol bol fotoğraf çekimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Daha sonra dönüş yolculuğumuza başlıyor ve uygun molalarla, İZMİR’e varıyoruz. Güzel anılarımızla bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:15)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:20)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:20)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:35)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:45)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (06:55)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (07:00)
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (07:10)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Academic Tour  ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» LYKIA RESORT GÖCEK OTEL bölge mimarisinde, bloklar halindedir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır.

» Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.

» Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.

» Otelde akşam yemeği yoğunluk durumuna göre Set Münü veya Açık Büfe verilecektir.

» 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir.

ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


İptal Şartları
https://academic-tour.com/gocek-yuvarlakcay-dalyan-akyaka-koycegiz
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 15:35 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.