1-LİKYA TURLARI Tur Programı

 Sezon Boyunca (3 Gün-2 Gece)

  1- LİKYA TURLARI  

Sundia By Lıberty Otel (Fethiye-Çalış’ta Deniz Kıyısı)

​Yepyeni  lüks bir otelde muhteşem bir hafta sonu tatili…

MÜZİK - EĞLENCE - ANİMASYONLAR

GÖKOVA - YUVARLAKÇAY - ÖLÜDENİZ - SAKLIKENT - KAPUTAŞ PLAJI - ÜÇAĞIZ 
KAŞ – KEKOVA TEKNE TURU - FETHİYE ADALAR TEKNE TURU   

 1 TUR:3-5 Temmuz    2 TUR:17-19 Temmuz   3 TUR:31 Temmuz-2 Ağust. (Bayram)  
4  TUR:14-16 Ağust.   5 TUR:28-30 Ağust.   6 TUR:4-6 Eylül    7 TUR:18-20 Eylül    8 TUR:2-4 Ekim
9 TUR:16-18 Ekim   10 TUR: 29-31 Ekim

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:05 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:10 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:15 KARŞIYAKA Anıt, 06:30 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:40  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  06.55’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 07.00 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:10 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz.Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (ekstra) AYDIN, ÇİNE, MUĞLA üzerinden keyifli bir yolculuk sonrası, uygun molalarla GÖKOVA’ ya ulaşıyoruz. GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonlarını gözlemleyerek YUVARLAKÇAY’a hareket ediyoruz. Büyüleyici güzellikteki YUVARLAK ÇAY’da, kayaların arasından çıkıp, gün ışığıyla tanışan kar sularının seyrine doyulmayan şelale etrafında, yemyeşil ağaçların serin gölgesinde, kuş sesleri ve çağıldayan suyun verdiği huzur ile, keyifli anlar yaşıyoruz. Çay üzerine kurulan ahşap salıncaklarda sallanarak suya atlayabilir, yada sadece suyun üzerinde salınıp, bol bol fotoğraf çekilebilirsiniz. Daha sonra, FETHİYE’ye üzerinden dünyaca ünlü ÖLÜDENİZ’e geçiyor ve serbest zaman veriyoruz.  Bu esnada isteyen konuklarımız denize girebilir, yürüyüşler yapabilir veya manzaraya karşı çaylarını yudumlayabilirler. Buradan, Fethiye Çalış’ta deniz kıyısında yeni açılan lüks otelimize geçiyoruz. Akşam yemeğinizi ekstra, istediğiniz şekilde alakart olarak alabilirsiniz.  Yemek sonrası, bu güzel otelimizin müzik, animasyon, eğlence aktivitelerine katılabilirsiniz.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, SAKLIKENT’e hareket ediyoruz. Burada esrarengiz kanyonların ve deli çağlayanın seyrine doyum olmayacak… Kanyon içinde yürüyüşlerimizi tamamlayıp,  tekrar otobüsümüze  yerleşiyor ve yol güzergahımızda KAPUTAŞ PLAJI’nın muhteşem manzarasını  görebileceğimiz bir noktada, fotoğraf molası veriyoruz.  Daha sonra, denizin yüzlerce koyla çevrildiği yeryüzü cenneti KEKOVA’ da, Tekne Turu'na çıkmak üzere yolumuza devam ediyoruz.  ÜÇAĞIZ’a ulaştığımızda, bizi bekleyen teknelere biniyor ve kristal kadar berrak sularda, Batık Şehri görüyoruz. Öğle yemeğimizi Tekne’de alarak, yüzme molaları veriyoruz. Geçireceğimiz keyifli saatler sonrası, Akdeniz’in en farklı coğrafyasına sahip antik kentleri ve dünyaca ünlü dalış noktaları ile doğa cenneti, KAŞ’a varıyoruz. Kaş sokaklarında, çarşısında ve sahilinde gezintiler yapıyor ve serbest zaman alıyoruz. KAŞ turumuzu tamamlayıp, KALKAN üzerinden, tekrar FETHİYE-Çalış’ ta bulunan otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemekten sonra, otelin eğlence aktivitelerinden faydalanabilir veya Çalış sahilinde yürüyüşler yapabilirsiniz.



3 Gün:

Otelde alacağımız kahvaltının ardından, FETHİYE Limanına hareket ediyoruz. Birbirinden güzel koyları ve adaları göreceğimiz,  ADALAR TEKNE TURU’na katılıyoruz. Yüzme molaları vererek, öğle yemeğimizi teknede alıyoruz. Keyfine doyamayacağınız bu tekne turundan sonra, yolda alacağımız molaların ardından akşam geç saatlerde İZMİR ‘e varıyor ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

65 YAŞ ÜSTÜ MİSAFİRLERİMİZ SEYEHAT YOL İZİNLERİNİ E-DEVLET SAYFASI LİNKİNE TIKLAYARAK ALABİLİRLER.

HES KODU ALMAK ÇOK KOLAY...



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    » Academic Tour  ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    » Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.
    » Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır.
    » Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.
    » Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    » İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir

     


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/likya-turu
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 29.03.2024 17:46 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.